Missing Link

Release : 10/04/2019

Missing Link

Release : 10/04/2019 | |

De charismatische avonturier Sir Lionel Frost is stomverbaasd wanneer hij diep in de Amerikaanse bossen de ontbrekende schakel tussen aap en mens ontdekt. Deze toepasselijk genaamde Link is echter allesbehalve een monster. Hij is verrassend slim en charmant maar ook eenzaam omdat hij alleen leeft en niet weet waar hij vandaan komt. Bijgestaan door de temperamentvolle avonturier Adelina Fortnight, gaan Link en Sir Lionel op een razend spannend avontuur op zoek naar Link’s lang verloren familie: de Yeti’s.

Missing Link is de nieuwe animatiefilm van de befaamde Laika Studios (The Boxtrolls). De originele stemmen worden vertolkt door o.a. Hugh Jackman (Sir Lionel Frost), Zach Galifianakis (Mr. Link) en Zoe Saldana (Adelina Fortnight). Bij ons kan je film gaan kijken met de stemmen van onder meer Matteo Simone, Peter van den Begin en Sien Eggers.

Sir Lionel
Matteo Simone
Willard Stenk
Peter Van den Begin
Piggot-Dunceby
Herbert Flack
Mr Collinck
Hans Van Cauwenberghe
The Elder
Sien Eggers
Gamu
Anke Helsen
Lord Bilge & Clubmembers
Pieter-Jan De Smet
General Pugh & Club Members
Gert Lahousse
Stemopnames: Thomas De Pauw
Vertaling: Griet De Wolf
Stemregie: Michaël Pas
Director
Chris Butler
Writer
Chris Butler
Cast
Koop je tickets online :

News

Binnenkort Een Nieuwe Laika Film!

Na meer dan twee jaar geduldig wachten is het bijna weer zover: Laika brengt een nieuwe stop-motion animatiefilm uit genaamd ‘Missing Link’. De gerenommeerde studio...