Molly and the moon

Release : TBA | |

Kersverse ouders Kate (Kristen Bell) en Brian (Jonathan Groff) zijn dolgelukkig met de geboorte van hun dochtertje totdat blijkt dat ze een genetische afwijking heeft. Lange dagen en nachten volgen, die ze wakend en liedjes zingend doorbrengen in het ziekenhuis. Hun verhaal wordt verweven met het leven van het meisje Molly die in een magische wereld woont en op zoek is naar een zingende stem die haar naar de maan leidt. Wanneer deze twee verschillende werelden elkaar kruisen merken we dat ze een gemeenschappelijk doel hebben, namelijk; de weg naar huis vinden.

Gebaseerd op een persoonlijk verhaal van de makers brengt deze musical zowel lachsalvo’s als tranen voort. Het is een inspirerend en ontroerend muzikaal verhaal voor iedereen die ooit verliefd is geweest, een kind op de wereld heeft gezet of zijn hart volledig heeft opengesteld.

 

Director
Carter Bays & Craig Thomas
Writer
Carter Bays & Craig Thomas
Cast
Kristen Bell, Jonathan Groff

News

American Film Market 2020: aankopen The Searchers

Kersverse ouders Kate (Kristen Bell) en Brian (Jonathan Groff) zijn dolgelukkig met de geboorte van hun dochtertje totdat blijkt dat ze een genetische afwijking heeft....