The Upside

Release : 01/03/2019 | |

Miljonair Philip Lacasse (Bryan Cranston) leeft in hartje Manhattan in een kast van een huis maar vastgekluisterd aan zijn rolstoel. Dell (Kevin Hart) heeft het financieel minder en verdient het geld dat hij heeft met en een uitkering en duistere zaakjes. Wanneer de uitkeringsinstantie hem verplicht om te solliciteren, krijgt Dell onverwacht een echte baan als persoonlijke verzorger van Philip. Met zijn tomeloze energie zet Dell als snel de wereld van Philip op zijn kop en er ontstaat een onwaarschijnlijke vriendschap tussen de twee.
 
In deze Amerikaanse remake van de Franse monsterhit ‘Intouchable’ zien we Bryan Cranston (Breaking Bad, Argo, Trumbo) en Nicole Kidman aan het werk samen met de immens populaire Kevin Hart (Ride Along, Central Intelligence.) ‘The Upside’ is nu al een van de meest succesvolle comedies van het jaar in Amerika!

 

This is a Home Entertainment Release

Director
Neil Burger
Writer
Jon Hartmere (screenplay) Éric Toledano (based on the motion picture "Les Intouchables")Olivier Nakache (based on the motion picture "Les Intouchables")
Cast
Kevin Hart, Brian Cranston, Nicole Kidman