Een Nieuw Marketing-gezicht Bij The Searchers!

07/01/2019

Per 1 februari 2019 verwelkomen we Fleur Dopheide als theatrical marketing manager bij The Searchers. Zij zal de verantwoordelijkheden overnemen van onze vriend en collega Jasper Naaijkens die zijn taken als hoofdprogrammeur bij Filmtheater Cinecitta in Tilburg zal uitbreiden als Managing Director Film.

Jasper was al sinds de oprichting werkzaam bij The Searchers en was als Marketing Manager de afgelopen jaren verantwoordelijk voor marketingcampagnes van onder andere ‘Jackie’, ‘The Big Sick’, ‘Wind River’, ‘Maria by Callas’ en ‘Beautiful Boy’. Zijn nieuwe uitdaging bij Cinecitta biedt hem de mogelijkheid de ambitieuze plannen van Cinecitta, zoals een uitbreiding naar 6 filmzalen en een (Internationaal) Film Festival, mede te verwezenlijken. Cinecitta heeft met de documentaire “Klanken van Oorsprong”, dat in Nederland inmiddels al bijna 23.000 bezoekers heeft getrokken, laten zien ook eigen producties uit te kunnen brengen. Ook in de toekomst wil Cinecitta daarom fungeren als kweekvijver voor Brabants filmtalent. Cinecitta is één van de oudste filmgebouwen van Nederland, waar inmiddels al meer dan 100 jaar films worden vertoond.

“Deze mooie kans geeft mij de mogelijkheid om dicht bij huis een steentje bij te dragen aan de filmcultuur in de stad waar ik ben opgegroeid en later heb gestudeerd.”, aldus Jasper Naaijkens. “Het is wel met pijn in mijn hart om te vertrekken bij distributeur The Searchers waarbij ik letterlijk aan de wieg heb gestaan en mee ben gegroeid naar meer dan 25 releases per jaar.”

The Searchers wensen hem alle alle succes in zijn nieuwe uitdaging. “Jarenlang is Jasper een rots in onze branding geweest. Zijn expertise, creativiteit en onuitputtelijke energie hebben aan de basis gelegen voor talloze successen. Jasper’s brede range van campagnes – van ‘Jackie’ tot ‘Bad Moms 2’, van ‘Maria by Callas’ tot ‘Peppermint’, van ‘Wind River’ tot ‘I, Tonya’, is ons steeds blijven verbazen. We zijn dankbaar dat we samen zijn kunnen blijven groeien en zijn erg trots op de volgende stap in zijn carrière. Jasper zal altijd een deel van de Searchers-familie zijn.”