Vacature Servicing Manager

25/02/2019

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste medewerker die zou willen aansluiten bij ons jong dynamisch team in Belgie! Je zorgt ervoor dat alle materialen bij de juiste producenten/sales agents worden aangevraagd, bewerkt kunnen worden door verschillende labo’s en je ze kan aanleveren aan je team. Je bent nauwkeurig en stress bestendig. Je hebt een minimale technische aanleg en je hebt 100% interesse in film. Je werkt graag in een team en bent van nature enthousiast.

Je spreekt vloeiend Engels en Frans, hebt geen probleem met reizen en denkt creatief mee over trailers, posters en andere grafische materialen.

Wij bieden je een markt conform loon, 20 fijne films om op te werken, doorgroei mogelijkheden en dynamisch jonge werkomgeving.

Heb je interesse? Stuur je CV naar elise@thesearchers.be