Vier titels van The Searchers te zien op TIFF

25/07/2019

Met veel plezier en de nodige trots kondigen we aan dat vier van onze films opgenomen zijn in het programma van Toronto International Film Festival dat gisteren werd bekend gemaakt.

Toronto maakt zich op voor de wereldpremières van ‘Hustlers’ (regie: Lorene Scafaria, met Jennifer Lopez, Constance Wu en Cardi B), ‘The Friend’ (regie: Gabriela Cowperthwaite, met Jason Segel, Casey Affleck en Dakota Johnson) en ‘True History of the Kelly Gang’ (regie: Justin Kurzel, met Russel Crowe, Charlie Hunham, Nicholas Hoult). Ook de film ‘The Report’ (regie: Scott Z. Burns, met Adam Driver, Annette Bening en Jon Hamm), die eerder dit jaar in Sundance overladen werd met sterke reviews, maakt deel uit van de selectie van TIFF.

Het prestigieuze Toronto International Film Festival zal plaatsvinden tussen 5 tot 15 september, en geldt al jaren als een uitgelezen lanceerplatform voor Oscar-kandidaten.