The Searchers verlengt output deal met STXfilms

02/03/2021 | Related movie : Countdown Hustlers Bad Moms 2 Queenpins Operation Fortune: Ruse de Guerre The Foreigner Peppermint Greenland Jackie Spencer Devotion

Na recente succesvolle onderhandelingen is de exclusieve samenwerking tussen STXfilms en The Searchers verlengd tot september 2023. Naast The Searchers kondigt STX ook nog andere deals aan met vooraanstaande distributeurs in andere territoria;  Roadshow Films in Australië en Nieuw-Zeeland, SF Studios in Scandinavië, Vertical Distribution in Oost-Europa en voor het eerst met het prestigieuze Leone Film Group in Italië.

Samen kunnen The Searchers en STXfilms, reeds partners sinds 2016, al talloze commerciële successen op hun palmares schrijven waaronder ‘Countdown’, ‘Hustlers’, ‘A Bad Moms Christmas’, ‘The Foreigner’, ‘Peppermint’, ‘All The Money in the World’ en afgelopen zomer nog de blockbuster ‘Greenland’.

Ook bij de films die in de pijplijn zitten, zijn er fantastische producties te bespeuren. Zo zijn de afgelopen

Shot uit ‘Devotion’, wordt verwacht in 2022

maand de opnames gestart van Guy Ritchie’s nieuw  ‘Five Eyes’ gestart met opnames in Doha, Qatar met een topcast bestaande uit Jason Statham, Hugh Grant en Josh Hartnett. Daarnaast is er de biopic ‘Spencer’ van Pablo Larrain (‘Jackie’) waarin we een onherkenbare Kristen Stewart als de voormalige Princess of Wales zullen zien. Ten slotte is er nog Michael Manns langverwachte passie-project ‘Ferrari’.

“We zijn toegewijd aan de groei en ondersteuning van ons duurzaam, strategisch partnerschap terwijl we verder bouwen aan zowel onze producties, als onze acquisities.” zeggen John Friedberg en Laura Austin Little van STXfilms.  “Onze partners zijn in hun respectievelijke territoria steevast de meest succesvolle en doelgerichte onafhankelijke distributeur en we zijn verheugd dat we deze langdurige samenwerking kunnen voortzetten.”

Shot uit ‘Greenland’, 2020

Olivier Van Den Broeck, managing partner The Searchers: “We zijn zeer enthousiast over de verlenging van onze samenwerking met STXfilms. Met hun brede releases vormt STX jaar in, jaar uit een essentieel onderdeel van ons mainstream aanbod .In deze ongeziene en vreemde tijden heeft STX met zijn commerciële producties als ‘Greenland’ en ‘Hustlers’  een unieke bijdrage geleverd aan de groei van ons bedrijf. Wij zijn ervan overtuigd dat het aankomend aanbod van STX nooit sterker en meer eclectisch is geweest dan nu. We kijken dan ook erg uit naar onze toekomstige gezamenlijke successen met ‘Five Eyes’, ‘Devotion’, ‘Copshop’ en ‘Queenpins’.”