The Searchers sluit library deal met Resurgence

08/06/2021

The Searchers heeft haar catalogus gevoelig uitgebreid, nadat het zopas een library deal sloot met Resurgence Media. Onder de vleugels van Resurgence bevinden zich onder meer de legendarische collecties van Capitol Library, Franchise Library en RKO Pictures. Het betreft de eerste grote library deal in het intussen zesjarig bestaan van The Searchers tijdens dewelke het aan een catalogus bouwde met moderne klassiekers als ‘Hell or High Water’, ‘Wind River’, ‘I Tonya’, ‘Jackie’, ‘Promising Young Woman’ en ‘Greenland’. Deze reeks wordt nu dus uitgebreid met een aantal all-time favorites.

De samenwerking met Resurgence omvat bijna honderd films waaronder actie-klassieker ‘Point Break’, zevenvoudig Oscarwinnaar ‘Dances With Wolves’, Ryan Gosling’s grote doorbraak ‘Half Nelson’, Spike Lee’s box-office hit ‘Malcolm X’ en Kirsten Dunst evergreen ‘Drop Dead Gorgeous’.

Availability en release dates zijn op te vragen bij je gebruikelijke contactpersoon bij The Searchers.