The Searchers versterkt partnership met A24

01/06/2023

Dat The Searchers reeds jaar en dag een succesvolle en nauwe samenwerking heeft met A24 blijkt uit bioscoopreleases zoals ‘Everything Everywhere All at Once’, ‘The Farewell’ en ‘C’mon C’mon’. Dit partnership wordt nu verbreed  door de toevoeging van vier spraakmakende A24-filmtitels: ‘Past Lives’, ‘Dream Scenario’, ‘The Iron Claw’ en ‘Love Lies Bleeding’. The Searchers kijkt er ontzettend naar uit om deze titels naar het grote publiek te brengen later dit jaar en begin 2024. Met de samenwerking op de A24-slate zal The Searchers ook een prominente rol spelen in de versterking en promotie van het “A24 label” in de Benelux. 

PAST LIVES

Regie: Celine Song
Scenario: Celine Song
Cast: Greta Lee, Teo Yoo, John Magaro

©A24

‘Past Lives’ was de grote revelatie van het Filmfestival van Berlijn en Sundance eerder dit jaar en meteen ook een succesverhaal voor debuterend Koreaans-Canadese regisseur Celine Song. ‘Past Lives’ volgt de relatie tussen Nora en Hae Sung, twee hechte jeugdvrienden die uit elkaar groeien wanneer Nora’s familie uit Zuid-Korea emigreert naar de Verenigde Staten. Twee decennia later worden ze met elkaar herenigd in New York waarin ze (soms ongewild) de confrontatie aangaan met elkaar, de liefde en de levenskeuzes die ze maakten. ‘Past Lives’ is een hartverscheurende, hedendaagse romantische film die niemand onberoerd zal laten.

DREAM SCENARIO

Regie: Kristoffer Borgli
Scenario: Kristoffer Borgli
Cast: Nicolas Cage, Michael Cera, Julianne Nicholson

Nicolas Cage speelt de rol van een doodgewone professor die plots een gevierde celebrity wordt wanneer hij verschijnt in iedereens dromen. Maar wanneer deze dromen beginnen te veranderen in nachtmerries, slaat zijn populariteit snel om, met alle gevolgen van dien. ‘Dream Scenario’ werd geschreven en geregisseerd door Kristoffer Borgli (bekend van ‘Sick of Myself’).

THE IRON CLAW

Regie: Sean Durkin
Scenario: Sean Durkin
Cast: Zac Efron, Jeremy Allen White, Lily James & Harris Dickinson

©A24

‘The Iron Claw’ is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over de opkomst en de ondergang van de worstelaarsfamilie Von Erich, die in de jaren ‘60 een grote invloed hadden binnen deze sport. Professioneel worstelaar Maxwell Jacob Friedman debuteert als Lance von Erich, met Zac Efron (‘The Greatest Showman’) Jeremy Allen White (‘The Bear’), Lily James (‘What’s Love Got to Do with It?’) en Harris Dickinson (‘Triangle of Sadness’) aan zijn zijde. De regie van dit epische familieverhaal is in handen van Sean Durkin (‘The Nest’, ‘Martha Marcy May Marlene’).

LOVE LIES BLEEDING

Regie: Rose Glass
Scenario: Rose Glass & Weronika Tofilska
Cast: Katy M. O’Brian, Kristen Stewart & Jena Malone

Rose Glass maakte eerder al furore met haar debuut horrorfilm ‘Saint Maud’ en keert nu terug met de romantische thriller ‘Love Lies Bleeding’ die zich afspeelt in de Verenigde Staten van de jaren ‘80. Een ambitieuze vrouwelijke bodybuilder (Katy M. O’Brian) verhuist van Oklahoma naar Nevada en wordt smoorverliefd op een medewerker van de plaatselijke sportschool (Kristen Stewart), wiens vader haar introduceert tot de wereld van de steroïden.