Beautiful Boy Nominaties

16/11/2018 | Related movie : Beautiful Boy

Het seizoen van de filmprijzen gaat goed van start: Beautiful Boy, de film van Felix Van Groeningen (The Broken Circle Breakdown), heeft 2 prijzen gewonnen op de Hollywood Film Awards: Van Groeningen won de Hollywood Breakthrough Director Award en Timothée Chalamet de Supporting Actor Award. Brad Pitt verraste iedereen door de prijs aan Felix Van Groeningen te overhandigen.

Na Timothée’s vorige Oscarnominatie voor Beste Acteur in Call Me By Your Name is er nu ook weer online buzz voor de Oscars. Zal hij dit jaar ook een nominatie krijgen en meedoen voor de prijs? Wij duimen alvast!

Beautiful Boy is vanaf 21/11/2018 in de Belgische bioscopen en vanaf 29/11/2018 in de Nederlandse bioscopen.

 

Update 6 Dec 2018: Timothée is genomineerd voor een Golden Globe voor beste mannelijke bijrol in Beautiful Boy!