Worth

Release : TBA

Hoe bereken je de waarde van een mensenleven?  Eerstdaags na 9/11 wordt Kenneth Feinberg (Michael Keaton) aangesteld als advocaat van het Victim Compensation Fund. Een fonds dat wordt opgericht om de slachtoffers en nabestaanden te compenseren in ruil voor hun akkoord om de betrokken luchtvaartmaatschappijen niet aan te klagen. Feinberg staat voor de onmogelijke opdracht om de waarde te berekenen van de levens de ruim 5000 slachtoffers. Gedurende drie jaar treedt hij op als filter en doelwit van het leed en de frustraties van de families. Want geen enkele cheque kan de pijn van het verlies verzachten.

WORTH, met Michael Keaton, Stanley Tucci en Amy Ryan, wordt geregisseerd door Sara Colangelo. De film gaat in wereldpremière op het Sundance Film Festival in januari 2020. Worth is gebaseerd op het boek ‘What is Life Worth’ van Kenneth R. Feinberg.

Director
David Frankel
Writer
Max Borenstein
Cast
Michael Keaton
Koop je tickets online :

News

Drie films van The Searchers geselecteerd voor Sundance 2020

Hoe bereken je de waarde van een mensenleven?  Eerstdaags na 9/11 wordt Kenneth Feinberg (Michael Keaton) aangesteld als advocaat van het Victim Compensation Fund. Een...