Drie films van The Searchers geselecteerd voor Sundance 2020

12/12/2019 | Related movie : Promising Young Woman Worth The Nest

Na geweldige eerdere edities in het besneeuwde Sundance met onder meer ‘Wind River’, ‘The Big Sick’, ’The Lodge’ en ’The Farewell’ kunnen we vandaag met trots melden dat onze fijne Sundance traditie verder wordt gezet in 2020.

Maar liefst drie van onze films zijn opgenomen in het programma dat het prestigieuze Sundance Film Festival zojuist bekend maakte. We mogen ons opmaken voor de wereldpremières van ‘Promising Young Woman’ (regie: Emerald Fennell, met Carey Mulligan), ‘The Nest’ (regie: Sean Durkin, met Jude Law en Carrie Coon en) en ‘Worth’ (regie: Sara Colangelo, met Michael Keaton, Stanley Tucci en Amy Ryan).

De 2020 editie van het Sundance Film Festival vindt plaats tussen 23 januari en 2 februari.