SEARCHERS PRODUCTIONS

Toen in 2015 Olivier en Elise met een onverwoestbare vastberadenheid begonnen aan een van de meest opwindende zakelijke avonturen van hun leven, wisten ze nog niet dat Searchers Distribution zeven jaar later een van de meest toonaangevende onafhankelijke distributeurs van de Benelux zou zijn.

Met een team dat barstte van passie en enthousiasme, begonnen Olivier en Elise aan hun reis. Stap voor stap, film voor film, slaagden ze erin hun missie uit te dragen en werden ze een belangrijke speler in de Benelux, met niet minder dan 25 releases per jaar. Hun toewijding en liefde voor cinema brachten hen succes en erkenning in de filmindustrie.

Maar voor Olivier en Elise voelt dit slechts als het begin. Het voelt als een natuurlijke roeping om de volgende fase van Searchers te bouwen: Searchers Productions zal zich richten op internationale co-producties en filmproducties. Met een solide netwerk van internationale partners dat ze door de jaren heen hebben opgebouwd, evenals het rijke talent in de Benelux-filmindustrie, bouwen ze aan een nieuwe, frisse wind. Searchers gelooft dat ze de Benelux-markt kunnen voorzien van internationale co-producties en een brug kunnen slaan tussen lokaal talent dat de weg vindt naar de internationale markt.

Met hun schat aan ervaring, onuitputtelijke passie en een uitgebreid netwerk in de filmwereld voelen ze zich klaar voor deze nieuwe uitdaging.

Contact us

Elise Van Marcke 
Managing Partner Searchers Productions & Distribution
Elise@thesearchers.be 

Laura Secchi 
Project Manager Searchers Productions
Laura@thesearchers.be 

Annelies Castermans 
Project Manager Searchers Productions 
Annelies@thesearchers.be